Mikä ihmeen Turun Wappuradio?

Turun Wappuradio on turkulaisten korkeakouluopiskelijoiden järjestämä radio, joka lähettää ohjelmaa vappuisin vuorokauden ympäri reilun viikon ajan. Ensimmäinen lähetyksemme oli vuonna 2019. Perimmäinen tarkoituksemme on tarjota opiskelijoille mahdollisuus toteuttaa juuri itsensä näköistä ohjelmaa, sekä tuottaa iloa ja mukavia kuunteluhetkiä vappua viettävälle väelle. Meille on tärkeää olla poikkitieteellinen ja avoin. Toiminnassamme onkin mukana ihmisiä kaikista Turun yliopiston tiedekunnista, Turun ammattikorkeakoulusta sekä muista turkulaisista korkeakouluista. Toimintaa pyörittää yhdistys Turun Wappuradio ry ja iso kasa vapaaehtoisia tiimeissä, kuten tekniikkatiimi, markkinointitiimi ja sponsoritiimi.

Yhteistyöhön tai mainostamaan

Kiinnostaisiko yhteistyö kanssamme? Ota yhteyttä toimitukseen toimitus@turunwappuradio.com. Meidän kauttamme tavoitat turkulaiset opiskelijat ja vapun juhlijat. Lähetyksessämme pyörii perinteisiä radiomainoksia, jotka käsikirjoitamme ja tuotamme itse toiveidenne mukaisesti tyyliimme ja kohderyhmäämme sopiviksi. Teillä voi olla myös valmis mainos. Lisäksi tuomme mainostajia esiin sosiaalisessa mediassa.

Mukaan toimintaan

Ohjelmahakumme vapun lähetykseen on perinteisesti aivan vuoden alussa ja se on vapaa aivan jokaiselle opiskelijalle tai opiskelijanmieliselle turkulaiselle tai turkulaismieliselle. Lähetyksen lisäksi toimintaa on taustalla läpi vuoden. Sen keskiössä ovat tiimit ja koko toimituksen avoimet viikkokokoukset. Tietoa tästä kaikesta saat seuraamalle meitä Instagramissa tai Facebookissa, tai laittamalla meille sähköpostia toimitus@turunwappuradio.com. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Turun Wappuradiosta kirjoitettua

Painottuu radiomme alkuaikoihin 2019-2020