Saa moikata!

Puheenjohtaja

Ketä oot? Markku Viitanen

Mitä teet radiossa? Puheenjohtaja & ohjelmavastaava. Ohjelmavastaavana vastuualueenani on ohjelmahaun järjestäminen, ohjelmakartan kasaus ja juontajaviestintä. Tämän päälle erinäiset satunnaiset itsenakittamiset ja semihallitsematon joojoopelin pelaaminen.

Miten tulit mukaan? Vuonna 2020 silloinen päätoimittaja kyseli, josko olisin kiinnostunut ohjelmavastaavan roolista. Pelasin joojoo-peliä, ja tällä tiellä ollaan vieläkin.

Opiskeleks jottai? Opiskelu-ura on ollut pitkä ja paakkuinen, mutta tällä erää seikkailen jo työelämän puolella.

Kolme asiaa mukaan autiolle saarelle? 1. Tosi monta hätärakettia. 2. Täyteen ladatusta omasta puhelimesta olis suuri ilo. 3. Kimble - kun kerran olin autiolla saarella, tällainen oli mukana ja puuttuvat pelaajat keksittiin päästä. 

Ohjelmatiimi

Ketä oot? Markku Viitanen

Mitä teet radiossa? Ohjelmavastaava (ks. myös puheenjohtaja). Ohjelmavastaavana vastuualueenani on ohjelmahaun järjestäminen, ohjelmakartan kasaus ja juontajaviestintä.

Miten tulit mukaan? Vuonna 2020 silloinen päätoimittaja kyseli, josko olisin kiinnostunut ohjelmavastaavan roolista. Pelasin joojoo-peliä, ja tällä tiellä ollaan vieläkin.

Guilty pleasure? Ristoranten Mozzarella-pitsat, ne on parempia ku mitä 99,9 % ravintoloista saa!  


Varapuheenjohtaja ja Sihteeri

Vem e du? Emil Toivonen

Va gör du i radion? Agerar som viceordförande och sekreterare. Dessutom är jag med i teknikteamet och har således svårt med alla språk

Hu kom du med? Jag råkade en gång komma på veckomöte för att förfriska mig efter ett annat möte på samma plats och så for det därifrån

Studerar du nåt? Datateknik på Åbo Akademi för nästan n:te året

Favoritdjur? Farfetch’d

Motto etc. “Sama suomeks”


Päätoimittaja ja Tapahtumatiimi

Ketä oot? Eena Kujanpää aka Kujanpäätytoimittaja

Mitä teet radiossa? Vähä sitä mitä pitää. Päätoimittajat pitää vähä kaikkia lankoja käsissä ja kattoo että hommat hoituu. Kuulin myös huhuu et oon myös tapahtumatiimissä toisena tiimivastaavana

Miten tulit mukaan? Perinteinen joo joo-peli. Viime syksynä olin vähä mukana juontamisen,tuottamisen ja päivystämisen merkeissä ja siit se sit lähti. 

Opiskeleks jottai? Oon toivottavasti pian valmistuva bioanalyytikko.

Motto tms. "Kaikkehen tottuu paitsi puukkohon seljäs ja siihenki tottuu jos makaa vattallansa."

Mitä teet radiossa? Kulutan virkistysbudua ja yritän keksii juttui et ois kivaa (ihan niinku muuten ei ois ;) ).

Toteemieläin: Antti Holma


Päätoimittaja

Ketä oot? Roni Lindeman, AKA. Linde

Mitä teet radiossa? Kuulemma aika samanlainen työnkuva päätoimittajana niinku Eenallaki, jännää sinänsä! Lisäksi pööpöilen markkinointitiimin vastaavana toista wappua putkeen, eli someja ja kaiken mallin kirjottelua!

Miten tulit mukaan? Pari vuotta TIO:n hallituksessa AMK:n puolella teki järjestötoiminnasta itselle semmosen kivan uuden harrastuksen, niin eihän sitä voinut lopettaa vaikka “eläköityä” pitäiskin. Joten lähin suoraa päätä messiin kun oli jälkimmäinen kausi päättymässä! Ajatus lähti siitä, kun silloin oli edelliset pari wappua intensiivisesti kuunnellut Turun Wappuradiota, niin aattelin, et mitä jos ois ite tekemäs tota, se vois olla siistii! Ja onhan se.

Opiskeleks jottai? Soon to be n:n vuoden tieto- & viestintätekniikan enginjour-opiskelija, erikoistumisena SEPM -polku, eli tuttavallisemmin ohjelmistoja & projektinhallintaa. Katotaan sitä valmistumista sitte!

Siistein & hyödyttömin taitoni: Mökille tai sitä vastaavalle päätyessä, kunhan on vettä, vaatteet lähtee yleensä alle minuutissa. Vinkkivitonen: aurinkotuoliin ei myöskään kannata nukahtaa!

Markkinointitiimi

Ketä oot? Edelleen Lindemanin Roni!

Mitä teet radiossa? Vedän markkinointitiimiä, ihan vaan että saadaan ajankohtaiset infot asiasta kun asiasta myös isommalle ihmismassalle kuin vaan toimitukselle tietoon! Lisäks tä on kivaa, pääsee pööpöilemään ja ideoimaan kaikkee hauskaa, mm. random videoita.

Miten tulit mukaan? Sama juttu mut omin sanoin, eiku: Oon aina tykänny tosi paljon poikkitieteellisyydestä ja turkulaisesta opiskelijakulttuurista kokonaisvaltaisesti muutenkin, niin wappuradioon mukaan lähteminen oli harvinaisen looginen seuraava askel omalla järjestö”uralla”! Täältä kun löytyy kaikkea ja kaikkia joka lähtöön :D

Opiskeleks jottai? Sama tivi-opiskelija AMK:n puolilta edelleen, joskin tällä hetkellä fokussi on enemmän töissä kun koulussa. Valmistumaan kerkee sit aikanaan, on hyvä muistaa elää ja nauttia aina välillä!

Toxic trait: Tarkkuus niissä pe***leen päivämäärävirheissä, oon kuulemma “semmonen pilkunviilaajarunkkari”.


Rahastonhoitaja

Ketä oot? Arttu Huttunen

Mitä teet radiossa? Pidän huolen että järjestön kultakolikot pysyvät järjestyksessä, ja kirjanpito siistinä. Ja myös vedän tekniikkatiimiä

Miten tulit mukaan? Syksyllä 2020 muutaman lähetyksen kuunneltua nykäisin silloista päätoimittajaa hihasta ja kysäisin mites pääsee mukaan. Liittymisriitti oli monimutkainen: Piti saapua viikkokoukseen.

Opiskeleks jottai? Tietotekniikkaa Turun yliopistossa. Valitettavasti jo n:ttä vuotta. Osaispa valmistua

Paras Turun Wappuradion pakotusbiisi? Emilia - Satan in Love

Tekniikkatiimi

Ketä oot? Arttu Huttunen

Mitä teet radiossa? Vedän tekniikkatiimiä, eli nakitan hommia tekniikkatiimin rautaisille tekijöille.

Miten tulit mukaan? Samalla tavalla kuin Rahastonhoitaja-kohdassa. Tekniikkatiimiin eksyin koska radion (tieto)tekniikka kiinnosti.


Musiikkitiimi

Ketä oot? Jesse “Rantsu” Rantakangas

Mitä teet radiossa? Musavastaava, meikäläisen vastuulla on pitää huoli siitä, että kantaan lisättävä musiikki vastaa tarpeellisia standardeja ja/tai sisältää tarvittavat luvat sen soittamiseen (esim. iTunes-kuitit, rippauslogit, luvat artistilta tms). Jos karanteeniin jää jotain, jossa on ongelmia, olen yhteydessä ko. tiedostot ladanneeseen henkilöön ja pyydän mahdolliset korjaukset, jotta materiaali saadaan radioon ajoissa!

Miten tulit mukaan? Järjestöaktiivina ja musanörttinä radiotoimintaan lähteminen oli no brainer-päätös.

Opiskeleks jottai? Yritys hyvä 10 inssiopintojen suhteen, tällä hetkellä suurin osa ajasta menee Rabalderin tiskin takana

Lausahduksia studiomaailmasta? “Can’t polish a turd.”, “Fix it in the mix.”, “Särö tekee kaikesta paremman kuulosta.”


Sponsoritiimi

Ketä oot? Jonna Rahm

Mitä teet radiossa? Hankin radiolle lähetyksiin yhteistyökumppaneita (eli rahaa) ja hoidan kommunikaation heidän kans :) 

Miten tulit mukaan? Se sama joojoo-peli. Markku ylipuhu mut syksyllä -21 käymään kesken approjen viikkokokouksessa Proffalla ja yhtäkkii olin yhdistyksen jäsen. Pari viikkoa myöhemmin joojoo-pelailin itteni vahingossa viime -22 päätoimittajaks täysin nollakokemuksella mistään yhdistystoiminnasta.

Opiskeleks jottai? Ensimmäisen vuoden ensihoitajaopiskelija ja kolmannen (?) vuoden tieto- ja viestintätekniikan inssi.

Toteemieläin: Pallokala


Tapahtumatiimi

Ketä oot? Yasmine

Mitä teet radiossa? Oon kuullu, et oon tapahtumavastuussa eli se tyyppi, joka kuluttaa radion virkistysbudun. Tekniikkatiimi voi väittää toki muuta. Jos on toiveita jostain aktiviteeteista, niin plis kertokaa. Oon kans tänä vuonna suunnitellut lippua radiolle, generoinut tekoälyllä parikyt dinokuvaa markkinointitarkoituksiin, laittanut yhden tukihakemuksen menee sekä tuonut kaksi sipsipussia juontajakoulutukseen. 

Miten tulit mukaan? Julius laittoi joskus 2018 fb-päivityksen, et vois perustaa Turkuun vappuradion ja tuu proffaan, jos kiinnostaa. Kiinnosti. Perustettiin. 

Opiskeleks jottai? Tietotekniikkaa Turun yliopistolla. Ennen oon kans ollu fyssalla. 

Samaistuttavin Disney-sidekick? Heihei-kana Moanasta. 


Tuotantotiimi

Ketä oot? Lauri Heinonen

Mitä teet radiossa? Tuotantotiimi vastaa studiotekniikasta ja niitä lähetyksen aikana käyttävistä tyypeistä eli tuottajista. Yritetään haalia tuottamisesta kiinnostuneita tyyppejä ja sitten koulutetaan niistä hommansa osaavia.

Miten tulit mukaan? Lähdin mukaan juontajaksi ekaan lähetykseen 2019 ja innostuin oikein todella. Sitten halusin olla enemmän hyödyksi ja oppia laitteista joten lähdin tuottajaksi ja lopulta tiimin juttuihin ja sen vetäjäksi.

Opiskeleks jottai? Teen väitöskirjaa tilastotieteestä eli olen väitöskirjatutkija/jatko-opiskelija

[Se vapaa kysymys]